6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yarım saat kurtarılmayı bekledi

KÖPRÜDE CAN PAZARI

Orhangazi-İznik karayolunda minibüsün bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan ve yarım saatte kurtarılmayı bekleyen sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre kaza, Orhangazi-İznik karayolu Boyalıca beldesi yakınlarında meydana geldi. İznik'te ikamet eden Kadir Gökyay (50) yönetimindeki 16 H 7574 plakalı minibüs, İznik istikametinden Orhangazi istikametine giderken, Çakırca köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çıkarak köprü korkuluklarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şoför Kadir Gökyay hurdaya dönen minibüste sıkıştı.

YARIM SAAT KURTARILMAYI BEKLEDİ

İznik Belediyesi itfaiye ekibine ait kurtarma ekipleri ile birlikte ambulanslar kaza yerine sevk edilirken, minibüste bulunan ve ağır yaralanan İbrahim Aydın araç içinden çıkarıldı. Araç içerisindeki yolculardan Yusuf Can Gökyol (7), Şehriye Gökyay (50) ve İsmail Turan (49) yaralı olarak minibüsten çıkarıldı. Minibüs şoförü Kadir Gökyay ise sürücü koltuğunda yaklaşık yarım saat kurtarılmayı bekledi. Ağır yaralanan sürücüyü çıkarmak için ekipler seferber oldu. Ekipler tarafından bulunduğu yerden güçlükle çıkarılan sürücü Kadir Gökyay ve İbrahim Aydın, ambulansla önce Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından hayati tehlike kaydı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Minibüs sürücüsü Kadir Gökyay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrasında savaş alanına dönen köprü girişinde jandarma ekipleri gerekli önlemleri aldı. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri ve savcılık soruşturma başlattı.

KÖPRÜDE CAN PAZARI
KÖPRÜDE CAN PAZARI
KÖPRÜDE CAN PAZARI
KÖPRÜDE CAN PAZARI
KÖPRÜDE CAN PAZARI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 15:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?