3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yaşlı adam 3 gündür kayıp

Bursa'da pazar günü evinden çıkarak geri dönmeyen Alzeheimer hastası yaşlı adam için Sivil Savunma ekipleri seferber oldu. Uludağ'ın eteklerinde eğitimli köpekler tarafından 8 saat boyunca aranan yaşlı adamın izine rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre, Alzeheimer hastası Recep Alan (69) İvazpaşa Mahallesi'ndeki evinden pazar günü çıkarak bir daha dönmedi. Babasının geri dönmediğini fark eden Muharrem Alan, durumu hemen polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Yaşlı adamın bir kaç kez daha evinden çıkarak Teleferik mahallesindeki ormanlık alana gitmesi üzerine Sivil Savunma ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine eğitimli köpeklerle Uludağ'ın eteklerine giren Sivil Savunma ekipleri yaşlı adamı aradı. 8 saat boyunca süren aramaların ardından Recep Alan'ın izine rastlanmazken, havanın kararmasıyla arama faaliyeti sona erdi.

Babasının en son pazar günü görüldüğünü ifade eden oğlu Muharrem Alan, "Bir kaç görmüş ancak 3 gündür biz haber alamıyoruz. Bugün Sivil Savunma ekipleri ile aradık fakat bulamadık. Görenlerin insanlık namına bizi aramasını istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 09:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?