3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yaşlı adam bakıcısını vurdu, sonra intihar etti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşlı bir adam, bakıcısını av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra silahı çenesine dayayarak intihar etti.

Olay, bugün sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi Papatya Sokağı'nda meydana geldi. Bekçilikten emekli olan 6 çocuk ve 5 torun sahibi Ali Yeşil (82), yanında yaklaşık 2 haftadır çalışan bakıcısı Aysel İleri'yi (50) av tüfeğiyle vurduktan sonra silahı başına dayayarak intihar etti. Yaşlı adamın çocuklarının tüm ısrarına rağmen kendi 2 katlı müstakil evinde kaldığı ve 27 Haziran'da bakıcı Aysel İleri'yi tuttuğu öğrenildi. Yeşil'in, bakım karşılığı İleri'ye maaş verip, altın aldığı öğrenildi. Yaşlı adamın, daha evvel 3 kez evlenip boşandığı öğrenilen 2 çocuk annesi Aysel İleri ile evinin tapusunun yarısına karşılık evlenmek istediği, olayın bir anlık öfke ve cinnet sebebiyle meydana geldiği iddia edildi.

Sabah yatağında uyumakta olan Aysel İleri'nin sırtına bir el av tüfeğiyle ateş eden Ali Yeşil'in daha sonra yatağın yanında tüfeği çenesine dayayarak intihar ettiği öne sürüldü. Savcılık incelemesinin ardından Yeşil ve İleri'nin cesetleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 18:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?