3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yaşlı adama hırsız şoku!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan aldığı para ile geçinmeye çalışan bir vatandaşın evine giren hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca buzdolabının motorunu söküp götürdü.

Hürriyet Mahallesi'ndeki evinde tek başına yaşayan ve hamallık yaparak geçimini temin eden Halil Aytı'ya ait eve giren hırsız ya da hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca buzdolabının motorunu alıp kayıplara karıştılar.

Aytı'nın evinden daha evvel de devletin verdiği kömürler çalınmıştı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan aldığı 80 liralık maaşla para biriktirip evine buzdolabı aldığını söyleyen 64 yaşındaki Halil Aytı, "Gece ısınmak için dere boylarından odun tahta parçası toplamak için gün boyu dolaştım. Akşam topladığım tahta parçaları ile eve döndüğümde buzdolabımın motorunun söküldüğünü fark ettim. Durumu polise bildirdim" dedi.

Aytın, dördüncü defa soyulduğunu söyleyerek, "Ben fakir bir adamım. Devletin verdiği az bir para ile geçinmeye çalışıyorum. Daha evvel de evimden devletin verdiği kömürler, tavuklarım ve güvercinlerim çalındı. Güvenlik güçlerinden yardım bekliyorum" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?