4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yaşlı kadının acı ölümü

Bursa'da, eşinin arkadan kilitlediği kapıyı oğlu ile birlikte açmak isterken merdivenlerden düşüp hayatını kaybeden yaşlı kadının ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, doğduğu Uşak'ın Eşme ilçesine veraset işlemleri için giden Hüsniye Melek Uzar (75), daha sonra oğluyla Bursa'ya döndü.

Yıldırım ilçesine bağlı Yeni Mahalle Merdivenli Sokağı'ndaki evine gelen Uzar, anahtarını çıkartarak kapıyı açmaya çalıştı. Yaşlı kadın kapıyı bir türlü açamadı. Bunun üzerine oğlu H.L.U. (38), annesinin elindeki anahtarı alarak kapıyı açmayı denedi. Oğlu kapıyı açmaya çalıştığı sırada, dengesini kaybeden yaşlı kadın, merdivenlerden yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Savcılık Hüsniye Melek Uzar'ın ölümünü şüpheli bularak, olayla alakalı soruşturma başlattı. Açılmayan kapının, yaşlı kadının kocası H.İ.U. tarafından içeriden kilitlendiği ve arkasına takoz konulduğu öğrenildi. Olay esnasında içerde olan H.İ.U'nun çalan zili işitmediği ortaya çıktı. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?