3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yaşlı kadının trajik ölümü

Bursa'da, sokağa fırlayan torununu yakalamak isterken, bir hurdacının kullandığı el arabasının çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesinin Ulus Mahallesi'nde sokağa çıkan torununu yakalamak için peşinden koşan Güzel Kara (78), mahallede hurda toplayan bir kişinin kullandığı el arabasının altında kaldı.

Sol bacağı kırılarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güzel Kara tedavi altına alındı. 6 gündür hastanede yatan Kara, dün gece hayatını kaybetti. 5 çocuk ve 10 torun sahibi olan Kara'nın ölümü yakınlarını üzüntüye boğdu. Yaşlı kadının cenazesi savcının incelemesinin ardından memleketi olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine gönderildi.

Yaşlı kadının gelini Maynur Kara, çarptıktan sonra kayınvalidesini yol ortasında bırakıp kaçan hurdacının en kısa sürede yakalanıp cezalandırılmasını istedi. Kara, "Oğlum Eren sokağa fırlayınca, kayınvalidem arkasından koşmuş. Bu sırada el arabası çarpmış. Adam kayınvalidemi yol ortasına bırakıp kayıplara karışmış" diye konuştu.

Olayla alakalı tahkikat devam ederken, yaşlı kadına çarparak ölümüne sebebiyet veren hurdacının eşkali tespit edilmeye çalışılıyor. Öte yandan Ulus Mahallesi'nde çok sayıda üç tekerlekli el arabası olması polisin işini zorlaştırıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?