2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Yaz okulları törenle başladı

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği yaz okulları törenle başladı.

Dr. Sadık Ahmet Spor Tesislerinde düzenlenen törene Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar katıldı. Yaz okullarıyla çocuklardaki enerji ve dinamizmi spor yoluyla doğru davranış şekline dönüştürmeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, 2007 yaz sezonunda 8 branşta 1. dönemde 670 öğrenciye hizmet verecek. Dönem sonuna kadar kulüpler dahil olmak üzere toplam 12 bin öğrenciye hizmet verecek olan Bursa’nın en kapsamlı yaz spor okulları yaz dönemi boyunca 300 otistik engelliye rehabilitasyon imkanı sağlayacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaz okulları kapsamında binlerce gence spor yapma imkanı sunduklarını, geleceğin dünya ve olimpiyat şampiyonlarının bu temel eğitimler sonrasında yetişeceğini, bunların en güzel örneğinin de Yıldırım Belediyesi'nden çıkan dünya ve Avrupa şampiyonları olduğunu belirtti.

Törende 4/ 5 yaş arası yüzme yarışmasında dereceye girenler ödüllerini Başkan Özgen Keskin ve Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Fahreddin Yıldırım'ın elinden aldı.
iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 12:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?