6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yazıcı: Şampiyon olacağız

BAŞKAN YACIZI VE OZAN İPEK İDDİALI KONUŞTU

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile oynayacak olan lider Bursaspor'un Başkanı İbrahim Yazıcı, "3 maçımız kaldı. Galip gelip şampiyon olacağız. Çünkü bunu çok arzuluyoruz" diye konuştu. Orta saha oyuncusu Ozan İpek ise, "Galatasaray maçı çok önemli bunu kazanırsak kesin şampiyonuz" dedi.

Hafta sonu Galatasaray ile ligin zirvesinde kalma mücadelesi verecek olan lider Bursaspor'da herkes Ali Sami Yen'e kilitlendi. Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı bu maçta galip gelmek istediklerini ifade ederek, "Artık ligin sonuna geldik. 3 maçımız kaldı. Bu maçlarda da galip gelecek, şampiyon olacağız. Tabi ki şampiyon olmayı çok arzuluyoruz. Onun için de çalışmalara aynı şiddetle devam ediyoruz. Bizler bu işin havasına hiç girmedik. Bundan 6 ay, 1 yıl önce neysek şimdi de oyuz. Şiddetle çalışıyoruz, dilerim mutlu son bizim olur. Bundan sonra söylenecek bir şey yok. Söylenecek şeyler sahada söylenecek. İnşallah şampiyon oluruz" diye konuştu.

Ayrıca valiliğin Bursaspor'un moral ve motivasyonunu arttırmak için başlattığı yardım kampanyası ile alakalı da Başkan Yazıcı, "Böylesine büyük bir şehirde kampanyaların olması lazım. Bir kişinin kampanyası da değil. Bursa o kadar büyük ki, gereğini yapacaktır. Öylede olması lazımdır" şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Ozan İpek ise, çok iyi durumda olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

"Daha taktik çalışması yapmadık. Ama zaten maçı, herkes aklında oynuyordur. Sezonun en önemli maçı bu. Kazanırsak büyük bir ihtimalle şampiyonluğu da almış olacağız. Bizim için çok önemli. Galatasaray'ın da durumu ortada. Şampiyonlar Ligi'ne zorluyorlar. Çok keyifli bir maç olacak."

BAŞKAN YACIZI VE OZAN İPEK İDDİALI KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:18:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 12:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?