4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Yazıcıoğlu çok acı bir kaybımızdır'

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Bir açıklama yapan Cemil Tekin, "Türkiye, hayatı boyunca ülkemizin asli ve milli değerlerini daima ön planda tutarak, demokrasiden, hak ve hürriyetlerden yana duruşundan asla taviz vermeyen, bu uğurda büyük badireler atlatmış çok değerli bir siyasetçisini elim bir kaza sonucu kaybetmiştir. Türk siyasetinin gelişmesinde önemli katkıları olan Muhsin Yazıcıoğlu, siyasi hayatını ve vizyonunu sadece ülkemizle sınırlı tutmamış, bütün Türk ve İslam dünyasını da kuşatan bir milli birliğin varlığına adamıştır.

Bu uğurda, önüne çıkan bütün badirelere rağmen, 'Büyük Birlik' ülküsünden vazgeçmemiş büyük bir dava adamıdır. Arzuladığı 'Büyük Birlik', ancak onun vefatıyla gerçekleşebilmiştir. Aynı zamanda Türk ekonomisinin gelişmesi için başta MÜSİAD olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ile yakın iş birliği yapan Yazıcıoğlu'nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. MÜSİAD olarak kendisini yıllar sonra da rahmet ve hayırla yad edeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 13:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?