3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yeğenine ciğerini verdi

Bursa'da karaciğerini vererek yeğenini hayata bağlayan kadın, yılın annesi seçildi.
Yıldırım Belediyesi'nin Adile Naşit Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Anneler Günü" etkinliğinde, Başkan Özgen Keskin ile AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, yeğenine karaciğerini verdiği için yılın annesi seçilen Hanife Kondakçı'ya plaket ve çiçek verdi.

Çok sayıda annenin çocuklarıyla birlikte katıldığı programda konuşan Keskin, bütün annelerin gününü kutladı. Annelerin sadece yılda bir değil, her gün anılması gerektiğini söyleyen Keskin, "Atalarımız, ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz
demiş. Annelerimiz bizim en kutsal varlıklarımız, onların kıymetini sadece özel günlerde değil her gün bilmeliyiz" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, böylesine anlamlı bir etkinliği düzenlediği için Başkan Keskin'e teşekkür etti. Tüm kadınların anneler gününü kutlayan Çelik şunları söyledi:  "Böylesine anlamlı bir günde burada bulunmaktan bir anne olarak gurur duyuyorum. Bir kadın olarak anneliğin en zor mesleklerden biri olduğunu biliyorum. Her zaman fedakar ve sevgi dolu olan tüm annelerimizin günü kutlu olsun."

Konuşmaların ardından Keskin ve Çelik, yeğenine karaciğerini bağışlayarak hayatını kurtaran yılın annesine plaket ve çiçek verdi. Hanife Kondakçı, yeğenin sağlığına kavuşması için hiç düşünmeden organını bağışladığını söyledi.
Bu arada, kreş öğrencileri şiirler okuyup, dans gösterileri sundu. Aşık Temel Turabi söylediği türkülerle davetlileri coşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 17:35:11
Güncelleme :10 Mayıs 2009 Pazar 18:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neriman yavaş IP: 78.178.168.xxx Tarih : 12.05.2009 22:27:21

yüce hareketinden dolayı tebrik ediyor  Allah iki cihanda sana tüm güzellikleri bağişlasın   böylwe teyzeye can kurban