6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yeni başhekim iş başı yaptı

ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESİ'NDE KARADAĞ DÖNEMİ BAŞLADI

Bursa'da çıkan yangın sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde görevden alınan başhekimin yerine atanan Prof. Dr. Mehmet Karadağ iş başı yaptı.

Bursa'da geçtiğimiz yıl mayıs ayında çıkan yangın sonrası 9 kişinin hayatını kaybettiği Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ görevine başladı. Eğitim ve araştırma hastanesi olarak bakanlık onayı alınan Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Başhekimliği için adı geçen, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Karadağ'ın görev onayı Bursa'ya ulaştı. Onayın gelmesinin ardından Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ile birlikte yeni görev yeri olan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Prof. Dr. Mehmet Karadağ, gerçekleştirilen törenle başhekimlik görevini Başhekim Vekili Dr. Selim Mısırlıoğlu'ndan devraldı.

Görev devir tesliminden önce konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, geçen süreç içerisinde fedakarca çalışan tüm hastane personeline teşekkür etti. Mehmet Karadağ'a yeni görevinde başarılar dileyen Akan, "Hep birlikte bir ekip ruhuyla Bursa'ya daha çok güzel hizmetler yapabileceğimize inanıyorum. Bursa İl Sağlık Müdürü olarak, bundan önce olduğu gibi yeni başhekimimiz Prof. Dr. Mehmet Karadağ hocamızın da, çalışmalarında her zaman yanında ve destekçisi olacağız" dedi.

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde ekip olarak zor bir dönemde oldukça kutsal bir görev yürüttüklerini belirten Başhekim Vekili Dr. Selim Mısırlıoğlu ise, "Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla beraber özveriyle çalışmaya gayret gösterdik. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Özcan Akan başta olmak üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum. Mehmet Karadağ hocamıza da bu yeni ve kutsal görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Karadağ ise tüm personeliyle ekip ruhuyla çalışmalara devam edeceklerini belirterek, "Tüm enerjimizi sadece hizmet etmek için harcayacağız. Kapım bütün personelime her zaman açık olacak. Hiçbir personelim benimle görüşmek için randevu kaygısı yaşamayacak.El ele vererek en iyi hizmeti halkımıza sunacağız" şeklinde konuştu.

ŞEVKET YILMAZ DEVLET HASTANESİ'NDE KARADAĞ DÖNEMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 09:54:03
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 20:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?