3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yeni evli çift, 2 gün arayla intihar etti

Bursa'da 3 ay önce kaçarak evlenen 21 yaşındaki aşıklar, 2 gün arayla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Bursa'da özel bir hastanede hemşirelik yapan Özlem Kart, ailesinin evlenmesine karşı çıktığı Enis Kart ile 3 ay önce kaçarak dünya evine girdi. Beşevler Mahallesi'ne taşınan Özlem Kart, yaşadıkları nedeniyle bunalıma girdi.

Önceki gün ablasına, "Artık canıma tak etti, bakkala ip almaya gidiyorum" diye mesaj attı. Daha sonra da evde canına kıydı. Genç kadının cansız bedenini kayınvalidesi buldu. Bu ölüm, en çok genç kadının 3 aylık eşini yıktı. Özlem Kart, dün İnegöl ilçesinin Yenice beldesinde toprağa verilirken, eşi Enis Kart ise dün geceyi bir otelde geçirdi. Son defa ağabeyine cep telefonundan, "Ben de öleceğim, beni onun yanına gömün" diye mesaj gönderen Kart, kendini asarak hayatına son verdi.

Otel görevlileri tarafından cesedi bulunan Enis Kart'ın cansız bedeninin yanında aynı not el yazısıyla yazılmış halde bulundu. Genç adamın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adli Tıp Kurumu'nda gazetecilere açıklama yapan acılı baba Hikmetullah Kart, "Birbirlerini çok sevdiler. Kaçarak evlendiler. Kızın babası ve annesi Özlem'e baskı yapıyordu. Gelinim bunaldı. Çok mutluydular. Hiçbir problemleri yoktu. Ama bu mutluluğa gölge düşürdüler. Şimdi mutlu olsunlar" dedi.

Çiftin yakınları, Adli Tıp önünde gözyaşlarına boğuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:12:42
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?