3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yeni Parti Bursa teşkilatı açıldı

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan'ın liderliğinde 2008 yılında kurulan Yeni Parti; İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale'nin ardından 5. şubesini Bursa'da açtı.

Heykel'deki Atatürk Anıtı'nda bir araya gelen partililer, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından anıta çelenk koydu. Burada bir basın açıklaması yapan Yeni Parti MKYK Üyesi ve Bursa İl Başkanı Nuriye Yılmaz, "Yeni Parti, Türkiye için aydınlığın, umudun ve mutluluğun mücadelesini vermektedir. Hedefimiz, insanlarımızın sömürülmeden, mutlu ve umutlu yaşaması, Türkiye'nin güçlü, zengin ve mutlu olmasıdır. Taleplerimizin hepsi umut ve mutluluk üzerinedir. Kavgamız, aşkımız, adanmışlığımız Türkiye'dir" dedi.

Partilerinin hiçbir sınıf ve grubun maddi ve siyasi hırslarının peşinde koşmayacağını söyleyen Yılmaz; barışın, umudun, mutluluğun esas olduğu yeni bir dünya ve Türkiye istediklerini söyledi. Yılmaz, partilerinin il il tüm Türkiye'ye dağıldığını belirterek, "İşte o güneş Bursa'dan doğuyor. Karanlığın üstüne bir güneş gibi doğacağımız günler yakındır" diye konuştu.
Diğer illerden gelen parti üyelerinin de katıldığı yaklaşık 30 kişi, Yılmaz'ın konuşmasının ardından, "Vatan, namus, ahde vefa" şeklinde slogan attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?