6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yeni rekora akın!

YEŞİL-BEYAZLILAR REKOR İÇİN İSTANBUL'A AKIN ETTİ

Geçen sezon Büyükşehir Belediyespor maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nı 30 bin kişiyle doldurarak tarihi bir rekora imza atan Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi rekorlarını egale etmek için bu akşamki Süper Kupa finaline 100 ayrı otobüsle katılmak üzere yola çıktı.

Bursasporlu taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam saat 20.30'da Trabzonspor ile oynanacak Süper Kupa finali için otobüslerle İstanbul'a hareket etti. Geçen sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'na yaklaşık 30 bin kişiyle giderek tarihi bir rekora imza atan Bursasporlu taraftarlar, Süper Kupa finalinde de kendi rekorlarını legale etmek için İstanbul'a akın etti. Bursa'dan yola çıkan yaklaşık 100 otobüs dolusu Bursaspor taraftarı, tezahüratlarıyla yeri göğü inletti.

Kaşkol ve formalarla adeta otobüsleri karnavala çeviren Yeşil-beyazlılar, Süper Kupa maçında da tribünlerde yapacakları şovlarla takımlarını destekleyecek. Türkiye'nin hiç bir deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadıklarını belirten Bursasporlu taraftarlar, "Maç Filistin'de bile oynansa yine 100 otobüs giderdik. Biz artık şampiyon takımın taraftarlarıyız. Lig başlamadan kupayı alarak moral bulmak istiyoruz. Hem Türkiye hem de Avrupa'daki tüm kupalara artık biz de talibiz. 2002 yılında Trabzon'a bir kupa kaptırmıştık. Bu maç onun rövanşı olacak" diye konuştu.

YEŞİL-BEYAZLILAR REKOR İÇİN İSTANBUL'A AKIN ETTİ
YEŞİL-BEYAZLILAR REKOR İÇİN İSTANBUL'A AKIN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 14:14:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?