6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yeni yılın ilk ziyareti

ALTEPE YENİ YILA HIZLI BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk mahalle ziyaretini Yeşilova ve Başaran mahallelerine yaptı. Mahalle sakinlerinin meselelerini dinleyen Altepe, vatandaşların muharrem ayı dolayısıyla ikram ettiği aşurelerden yedi.

Başkan Recep Altepe, ilk olarak Yeşilova Mahallesi'nde 19 Mayıs Spor Kulübü tarafından düzenlenen aşure gününe katıldı. Yeşilova hizmet binası önündeki aşure ikramına Altepe'nin yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Yeşilova Mahalle Muhtarı Fahir Demir ve Başaran Mahalle Muhtarı İsmail Yılmazlar da katıldı.

Altepe, Türk kültürünün çok geniş bir yelpazesi olduğunu, aşure ayının da bu kültürün önemli bir parçası olduğunu söyledi. Spor kulüplerinin de bu tür faaliyetlerle gelenek ve göreneklere sahip çıkmasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Altepe, "Spor kulüplerimizin her semtte böyle güçlü hala gelmesini bekliyoruz. Spor kulüplerine büyük önem veriyoruz. Çünkü gençlerimizi, çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz. Biz de yöneticiler olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor kulüplerimize gerekli desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Altepe, daha sonra Başaran Mahallesi'ndeki Canlılar Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da vatandaşların ikram ettiği aşurelerden yiyen Başkan Altepe, vatandaşların muharrem ayını kutladı.

ALTEPE YENİ YILA HIZLI BAŞLADI
ALTEPE YENİ YILA HIZLI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 16:58:04
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 23:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?