4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yenişehir komisyonu belirlendi

Yenişehir Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil başkanlığında yapılan toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak komisyon üyeleri belirlendi.

Seçimlerde meclis başkan vekilliğine Halit Düvencioğlu, katip üyeliklere S. Tijen Bolu ve Hasan Şen, encümen üyeliklerine Halit Düvencioğlu ve Nevzat Canlı seçildi. Komisyonlarda ise şu isimler görev aldı:

Nevzat Canlı, Kadir Titiz (Bursa Belediyeler Birliği), Ayhan Alpoğuz, Nevzat Canlı (Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği), Ayhan Alpoğuz, Halit Düvencioğlu, Şenol Ersoy(Bütçe Tarife Komisyonu), Abdullah Bayraktar, Nevzat Canlı, Şenol Ersoy (Plan Bütçe Komisyonu), Abdullah Bayraktar, Recep Efe, Mesut Torun (İmar Komisyonu), Kadir Titiz, Halit Düvencioğlu, Hüsnü Toka (Tarım ve Hayvancılık Komisyonu), S. Tijen Bolu, Hasan Şen, Mesut Bedel (Tanıtım-Kültür-Sanat Komisyonu), Recep Efe, Nevzat Canlı, Mesut Torun (Gençlik ve Spor Komisyonu), Ayhan Alpoğuz, Abdullah Byraktar, Mesut Torun (Ticaret ve Sanayi Komisyonu), Hasan Şen, Halit Düvencioğlu, U. Yaşar Zonkur (Çevre ve Sağlık Komisyonu)
Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’in 2008 yılı çalışma raporu ise 9’a 7 oyla kabul edildi. 9 AK Partili üye evet oyu kullanırken, 4 MHP ve 3 CHP’li üye hayır oyu kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?