4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yenişehir'de mazbatalar alındı

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ile belediye ve il genel meclisi üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şen, Yenişehir'de son derece seviyeli bir seçim yaşandığını belirterek, "Bugün buraya kol kola gelmişsiniz. Mutlu oldum. İnşallah bu birliktelik 5 yıl boyunca sürer" dedi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şen, daha sonra Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve meclis üyeleri ile il genel meclisi üyelerine tek tek mazbatalarını verdi. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve üyeler ardından Yenişehir Kaymakamı Azmi Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kaymakam Azmi Çelik, seviyeli bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, "İnşallah Yenişehir için hayırlı olur" dedi.
Başkan ve meclis üyeleri, topluca Atatürk anıtına çelenk koyduktan sonra meclis salonunda bir araya geldiler. Cingil, halkın kararının doğru karar olduğunu belirterek, "Genel bir meclis oluştu. 5 sene boyunca ilçemiz adına önemli kararlar alacağız. Hepinize hayırlı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 11:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?