3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yenişehir'de taşıma gerginliği

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, Reysaş Nakliyat ile Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi kamyoncular arasında gerginlik yaşandı.
 
Yenişehir'de bulunan Şişe Cam fabrikasının ürettiği şişelerin Kızalay'a taşınmasıyla ilgili ihaleyi alan Reysaş firmasının tırlarını sabah saatlerinde Yenişehir-Bursa yolu girişinde engelleyen kamyonculara polis ve jandarma müdahale etti. Daha sonra Reysaş yetkilileri ve Yenişehir Taşıyıcılar Kooperafi yönetiminin başlattığı ve yaklaşık 6 saat süren görüşmelerde iş tatlıya bağlandı. Gerginlik dolayısıyla Bursa'dan çevik kuvvet ekibinin ilçeye geldiği görüldü.
Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri, Şişe Cam'ın kurulmasıyla birlikte bir çok yatırım yaptıklarını, ancak şişe taşıma ihelelerini başka firmaların aldığını, bu yüzden sıkıntıya düştüklerini belirterek, "Bugün gerekirse kamyonlarımızı bile yakmayı göze almıştık. Bereket versin ki iş tatlıya bağlandı" dediler. 

Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Turhan, "İşin tatlıya bağlanmasına sevindik. Reysaş yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra böylesi olaylar yaşanmaz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2007 Cumartesi 02:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?