3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yıldırım, Osmangazi'ye talip oldu

Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fahrettin Yıldırım da, AK Parti'den Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Fahrettin Yıldırım, AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nda yapılan toplantıyla belediye başkanlığı aday adaylığını kamu oyuna duyurdu. Çok sayıda partilinin destek verdiği toplantıda konuşan Yıldırım, "2002 yılında halkımızın büyük teveccühü ile iş başına gelen ak kadrolar, reform niteliğindeki çalışmalarıyla iktidarda elde ettiği başarıyı 2004 yılında yerel yönetimlerdeki başarısıyla taçlandırdı. Bugün gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediyeleri ve özel idaremiz aracılığıyla yapılan hizmetler Bursa'nın dört bir yanında kendisini gösteriyor. 29 Mart yerel seçimlerinde de elde edilen başarılara bir yenisinin daha ekleneceğinden hiç kuşkum yok. Hizmetleriyle Osmangazi ilçemizin çehresini değiştiren Belediye Başkanımız Recep Altepe'den alacağım hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için karşınızdayım. Doğup büyüdüğüm Bursa'nın bana kazandırdıklarını hizmet ederek ödemek istiyorum. Yapılanı yeterli görmemek, bir insanın veya ülkenin ileri gitmesi için atılan ilk adımdır. Her hayal bir tohumdur. Osmangazi bizim için sadece bir ilçe değil, medeniyetin ve tarihin de kalbidir. Osmangazi'nin bize taşıdığı bu yüce değerleri kuşandık ve yürüdüğüm yollar ile birlikte nefes aldığım insanlara hizmet etemek için bu göreve talip oldum" dedi.
İlçe Teşkilat Başkanı Tahsin Kara da aday adaylarının çok olmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, AK Parti'nin 2009 yılında da hizmet için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Yıldırım, İlçe Teşkilat Başkanı Tahsin Kara'ya başvuru formunu takdim etti. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de Yıldırım'a başarılar dileyerek, çiçek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?