1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yıldırım Belediye Başkanı'na ödül

Yıldırım Belediye Başkan Özgen Keskin, Mahalli İdareler Derneği Genel Başkanlığı tarafından özürlülere yönelik gerçekleştirdiği projelerden dolayı ödüllendirildi. 

AB destekli "Engelliler İş Eğitim Atölyesi" projesi dolayısıyla onur ödülüne layık görülen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 24 Mayıs günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, ödülünü engelli İstanbul Milletvekili Lokman Ayva'dan aldı. Ödül törenine Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Muğla Milletvekili Seyfi Terzi Başoğlu ve çok sayıda protokol katıldı. 

Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, "Engelsiz bir Yıldırım için çalışıyoruz. AB destekli projemizle 80 engelli kardeşimize meslek edindirdiğimiz gibi onları sosyal hayatın içine de kattık. Ülkemizin engellilere engelsiz olmasını diliyorum" dedi.
Ayrıca Keskin, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Merkezi tarafından "en başarılı belediye başkanı" ödülünü almak için 11 Haziran 2006 günü Ankara'da olacak. Ankara 100. Yıl Salonu'nda düzenlenecek törende Başkan Keskin, ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alacak.
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 15:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?