2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Yıldırım Belediye Başkanına ödül

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yıldırım İlçesinin çehresini değiştiren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , "Şehir ve Başkan Dergisi" tarafından kentsel dönüşüm alanında yılın en başarılı belediye başkanı seçildi. 

Şehir ve Başkan Dergisi tarafından 2 bin 37 gazeteci arasında yapılan araştırma sonucu kentsel dönüşüm alanında 2006 yılının en başarılı belediye başkanı seçilen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İzmir de düzenlenen törenle ödülünü aldı. İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Başkan Keskin ödülünü Gözlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dilek Gappi'nin elinden aldı. Göreve geldikleri günden bu yana bir çok yeniliklere imza attıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Yıldırım İlçesi'nde gerçekleştirdiğimiz Yiğitler Toplu Konutları, Akçağlayan Bahçeli Evleri, Sinandede Kentsel Dönüşümü,Beyazıt Mahallesi Kentsel Dönüşümü, Yıldırım Külliyesi ve Kaplıkaya Cazibe Merkezi ile ilçenin çehresini değiştirdik" dedi. 

Kentsel dönüşümlerin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da bir çok ödüle layık görüldüklerini vurgulayan Keskin, Yıldırım'ı akılcı ve istikrarlı bütçe ile zirveye taşıdıklarını bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğine söyledi. Keskin, ayrıca iki yeni kentsel dönüşüm çalışmasının daha müjdesini verdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 18:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?