3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yıldırım yaz spor okulu açıldı

Bursa'da, Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları başladı.

Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri'nde yapılan açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaptıkları hizmetlerin Yıldırım ilçesinde takdir edildiğini söyledi.

Bir yandan kültür, diğer yandan cazibe merkezlerini halkın hizmetine sunduklarını ifade eden Keskin, "Yıldırım'da sosyal projeler için çalışıyoruz. Sağlam kafalar sağlam vücutlarda bulunur. Bu sebeple spora son derece önem veriyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak 13 branşta milli takımımıza sporcu veren bir kulübün üyesiyiz. Birinci ligde güreş, masa tenisi ve grekoromende sporcularımız yetişiyor. Bu yıl yaz spor okullarımızda 3 kategoride, Haziran, Temmuz ve Ağustos dönemlerinde binlerce öğrencimizi ve amatör spora ilgi duyanları eğittik.

Branşında uzman olan 30 akademisyenle bu eğitimler devam edecek. Basketbol, Futbol, Voleybol, Güreş, Tekvando gibi 9 farklı branşta spor eğitimi veriyoruz. Bu gibi hizmetleri yaptığımız ve böylesine gelecek vaad eden gençlere eğitim verdiğimiz için son derece sevinçliyiz" diye konuştu.

Konuşmanın sonunda yaz spor okulunda eğitim gören öğrenciler bayrak yarışı yaptı. Yarışın sonunda birinci gelen gruba Belediye Başkanı Keskin ödül vererek, eğitim gören öğrencilere başarılar diledi.

Yaz spor okuluna kayıtlar 1. dönem 15 Haziran ile 3 Temmuz arasında , 2. dönem için 6 Temmuz ile 24 Temmuz arasında, 3. dönem kayıtları ise 27 Temmuz ile 14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 14:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?