3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yıldırım'a Bursaspor timsahı

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursaspor için yeşil-beyaz renklerde bir timsah heykeli yaptırdıklarını söyledi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve kulüp yöneticileri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i makamında ziyaret etti. Özgen Keskin'e başarılar dileyen Başkan Yazıcı, Bursaspor'un hak ettiği yere gelmesi için herkesten destek beklediklerini söyledi.

Başkan Yazıcı'nın yeniden seçilmesine sevindiğini belirten Keskin, yeşil-beyaz bir timsah heykeli yapıp şehrin önemli bir noktasına yerleştireceklerini söyledi. Atölyeye bizzat giderek heykelin yapımını incelediğini ifade eden Keskin, "Heykelin yapılmasına bir müddet önce başlandı. Şehrimize kazandıracağımız heykelle Bursaspor'umuza verdiğimiz değeri göstermiş olacağız. Sezon açılışına heykeli yetiştirmek istiyoruz. 2009-2010 sezonu için yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara başarılar diliyorum" dedi.

"BURSASPOR YOLU BU SENE BİTECEK"
Keskin, Demetevler Mahallesi'nden Bursaspor tesislerine giden yolun zemininin incelendiğini belirterek, "Bursapor yolunu bu sene açmayı istiyoruz. Dere kenarı üzerinden Bursaspor tesislerine transit gidecek olan yolun inşası devam ediyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Başkan Keskin'e 16 numaralı Bursaspor formasını hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 15:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?