3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yıldırım'a kalite denetimi

Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen incelemeden başarılı sonuçla çıkan Yıldırım Belediyesi, tüm hızıyla var olan çalışma sistemini gelişen dünya standartlarına ulaştırmayı hedefliyor. 

Yıldırım Belediyesi tarafından yürütülen kalite çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. "Önce insan" sloganı ile yola çıkan Yıldırım Belediyesi, daha kaliteli ve daha hızlı hizmeti Yıldırımlılar'a sunmak için çalışmalarına devam ediyor. 2006 yılında almış olduğu TSE EN ISO 9001:2000 kalite belgesinden sonra hizmet içi eğitim çalışmalarına hız veren Yıldırım Belediyesi çalışmalarının meyvesini almaya başladı. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım halkına güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunabilmek için kalite çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Bu doğrultuda Yıldırım Belediyesi'ni, vatandaşları ile çalışanlarının güvendiği, gurur duyduğu örnek belediye haline getirme çabası içinde olduklarını ifade etti. 

Türk Standartları Enstitüsü tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen denetiminde Yıldırım Belediyesi'nin tüm birimleri incelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 13:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?