4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yıldırım'a yeni park

Yıldırım Belediyesi'nin Millet Mahallesi’nde yaptığı 'Sümbül Parkı' törenle açıldı.

6 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulu olan Sümbül Parkı'nda spor donatı alanından çocuk oyun ünitelerine, dinlenme gruplarından çardağa kadar bir çok ünite yer alıyor.

Millet Mahallesi’nde yapılan açılış töreni ile Yıldırımlıların hizmetine sunulan Sümbül Parkı'nın açılışına başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım’daki yeşil alanın arttığına dikkat çekerek, “Bursa’nın adıyla bütünleşmiş olan yeşilin en güzel örneklerini Yıldırım’da görmek mümkün. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yıldırım’ın her mahallesine çeşitli parklar yaparak yeşil alan saysını arttırdık, hem vatandaşlarımızın dinlenip spor yapabileceği, hem de çocuklarını güvenle bırakıp oynayabilecekleri yeni alanlar oluşturduk. Parkımızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, parkımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılışın ardından vatandaşlar ile protokol mensupları parkı gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 18:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?