1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yıldırım'da 'soba' operasyonu

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, yanan sobaya atılan 225 gram esrarı, su dökerek söndürdükleri sobadan çıkardı. Operasyonda yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kızyakup Mahallesi'nde yaşayan Sevim Ş. (51), oğlu Polat Ş. (33) ve akrabaları Selçuk Bedii A'nın (45) evlerinde esrar sattıkları ihbarını alan güvenlik güçleri, operasyon düzenledi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Narkotik Şube Müdürlüğünün köpeği “Öncü”nün de hazır bulunduğu operasyonda, evin kapısını kırarak içeri giren güvenlik güçleri, zanlıları yanan sobaya esrar atarken yakaladı.

Zanlılar tarafından 29 poşette sobaya atılan ve bir miktarı yanan esrar, sobanın suyla söndürülmesinin ardından çıkarıldı.

Çok sayıda hırsızlık ve esrar satmak suçlarından sabıkaları bulunduğu bildirilen zanlılar, “Satmak maksadıyla esrar maddesi bulundurmak” suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
A.A
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 15:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?