3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yıldırımda tapu sevinci yaşanıyor

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'ndeki ev sahipleri tapularına kavuştu.
Yıldırım Belediyesi kaçak ve çarpık yapılaşamayla olan mücadelesine son sürat devam ediyor. 17 mahalleyi plana kavuşturan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki plansız yapıların hak sahiplerine de tapularını dağıtmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi son olarak Arabayatağı Mahallesi sakinlerine tapularını dağıttı. Arabayatağı Mahallesi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreni ile tapularını alan vatandaşlar, Başkan Özgen Keskin’e teşekkür etti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı tapu dağıtım törenin de başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin olmak üzere AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ile il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Törende konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım’da önemli ölçüde kaçak yapının önünün kesildiğine dikkat çekerek, “Yıldırım Belediyesi olarak çarpık ve kaçak yapıyla olan mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde Yıldırım’da hiçbir mahallenin planı yoktu. 17 mahallemizi plana kavuşturduk, hak sahiplerine tapularını verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Yıldırım kaçak ve çarpık yapının adresi olmaktan çıktı. Yıldırım, daha planlı ve daha modern yeni bir kente dönüştü. Kaçak ve çarpık yapılaşmayla olan mücadelemiz devam edecektir. Bugün burada tapularını alan Arabayatağı Mahallesi sakinlerine de tapularının hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?