6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yıldız adaylığını açıkladı

MİMARLAR ODASI'NDA KONGRE HEYECANI

Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin 13. olağan genel kurulu öncesi mevcut başkan Şenol Şimşek tekrar göreve talip olmazken, Gökhan Yıldız adaylığını açıkladı.

Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, "Herkes için mimarlık" çalışma grubu adına Gökhan Yıldız adaylığını açıkladı. Bir seçim dönemine daha girdiklerini söyleyen mevcut başkan Şenol Şimşek, görev müttedince önemli görevlere imza attıklarını belirtti. Başkan adayı Gökhan Yıldız'a sonuna kadar destek olacağını belirten Şimşek, şehrin faydasına olan projeler üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Gökhan Yıldız ise, 3 dönemdir yönetimde bulunduğunu, yapılan çalışmalara bundan sonra başkan olarak katkıda bulunmak istediğini ifade etti. Ülke ve şehir gündemiyle ilgili mesleki konularda siyaset üstü tavır sergilemeye devam edeceklerini vurgulayan Yıldız, her kesimle iletişim halinde olacaklarını, ortak çalışma kültürünü geliştireceklerini söyledi.

İlkeli çalışmalar yapacaklarını anlatan Yıldız, bilgi ve tecrübeleriyle hedeflerini gerçekleştirmek için yönetime talip olduklarını belirtti.

"Herkes için mimarlık" çalışma grubunda Gökhan Yıldız, Ali Tuğcu, Murat Taş, Serhat aytı, Aslıhan Köse, Türkan Gülkokar ve Engin Küçük yer alıyor.

MİMARLAR ODASI'NDA KONGRE HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:14:01
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?