6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yıldızdoğan 2 bin Ülkücüyü coşturdu

ÜLKÜCÜLER MUSTAFA YILDIZDOĞAN İLE COŞTU

Karacabey Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen ‘Var Ol Türkiye’ adlı gecede sahneye çıkan Mustafa Yıldızdoğan, salonu dolduran yaklaşık 2 bin ülkücüyü coşturdu.

Ülkü Ocağı Dergisi Karacabey Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Var Ol Türkiye’ adlı şölen Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim okunarak başlayan şölen, Karacabey Ülkü Ocağı Başkanı Murathan Özçelik’in açılış konuşmasıyla devam etti. 13 yıl önce hayatını kaybeden Alparslan Türkeş’i ölüm yıldönümünde yad ederek konuşmasına başlayan Özçelik, ‘’Biz Türk milliyetçileri, geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da bu ülkenin teminatıyız. Bu şuurla, senaryosu bizler tarafından yazılmamış hiçbir oyunun figüranı olmayacağız. Ayrıca, ülkemiz ve milletimiz üzerinden oynanan kirli oyunlarında farkındayız" dedi.

Konuşmaların ardından Takip Gazetesi, Yörem Gazetesi, Meltem Gazetesi, Haber Gazetesi, Radyo Yörem ve Karacabey Fm’in yetkililerine plaket verildi. Yapılan çekilişle çeşitli hediyeler dağıtılırken, düzenlenen açık artırmada, bozkurtlu ve üç hilalli halılar 2 bin TL’ye satıldı. Daha sonra sahneye çıkan Mustafa Yıldızdoğan, söylediği şarkılarla salonu dolduran 2 bin kişiyi coşturdu. Gecenin geç saatlere kadar devam etti.

ÜLKÜCÜLER MUSTAFA YILDIZDOĞAN İLE COŞTU
ÜLKÜCÜLER MUSTAFA YILDIZDOĞAN İLE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 18:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?