4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yılın annesine çamaşır makinesi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Beko tarafından yılın annesine çamaşır makinesi hediye edildi.

Beko bayileri tarafından seçilen yılın annesinin ödül töreni Mustafakemalpaşa Beko yetkili bayii Yalçın Ticaret'te düzenlendi. Yılın annesi seçilen Emine Çağlar'a çamaşır makinesi ödülü Kaymakam Adem Saçan tarafından verildi. Saçan, eşini yıllar önce kaybeden, kendini çocuklarının iyi yetiştirmesine adayan Çağlar'a, "Sizin gibi cefakar bir kadını yılın annesi seçmelerinden dolayı Beko yetkililerini kutluyorum. Çocuklarınızın eğitimi için her türlü desteği yapmaya hazırım" dedi.

Belediye Başkanı Kurtulan ve Ticaret Borsası Başkanı Yılmazoğlu da yılın annesi Emine Çağlar'a çiçek vererek her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdiler.
Emine Çağlar, eşini yıllar önce kaybettiğini, büyük oğlu Gökhan Çağlar'ın şu an askerde olduğunu, 16 yaşındaki kızı Elif'in lise, 9 yaşındaki küçük oğlu Emre'nin ise ilköğretim öğrencisi olduğunu belirterek, "Eşimi kaybettikten sonra çocuklarıma hem annelik hem babalık yaptım. Onları elimden geldiğince okutmaya çalıştım. Beko tarafından yılın annesi seçilmem bana güç ve moral verdi. Beni yılın anneliğine layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 12:51:55
Güncelleme :9 Mayıs 2009 Cumartesi 13:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?