6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yılın polisi dolandırıcılıktan tutuklandı

YILIN EN BAŞARILI POLİSİ, DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Bursa'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt genelinde yaptığı mitingleri dolaşarak yankesicilik yaptığı belirlenen çeteye yılın en başarılı polis memuru seçilen bir emniyet mensubunun yardım ettiği ortaya çıktı. Polis memuru, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bursa il merkezinde düzenlenen mitingde insanları soyan biri kadın 4 kişi ile şebekeye yardım ve yataklık yapan 2 polis gözaltına alındı. Yakalanan polislerden S.Y. isimli memurunun geçen yıl Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yılın en başarılı polislerinden biri olarak seçildiği ortaya çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt genelindeki mitinglerini takip ederek vatandaşları dolandıran şebekeye yardım ettiği iddia edilen polis memuru, şebeke üyeleri ile cep telefonuyla konuşurken yakayı ele verdi. Teknik takibe takılan polis memurunu yine meslektaşları göz altına aldı. Yaklanan polis memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Daha önce başka illerde de polis tarafından yapılan operasyonda şebeke üyelerinden birkaçının yakalandığı belirtildi. Polis memuru S.Y. ile birlikte adliyeye çıkarılan H.Ç., S.Ş., M.T. ve M.B. tutuklanırken, diğer polis memuru E.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

YILIN EN BAŞARILI POLİSİ, DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN TUTUKLANDI
YILIN EN BAŞARILI POLİSİ, DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 18:50:01
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 00:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?