2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Yılın son meclis toplantısı

2007'nin son meclis toplantısında konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, "Durmak yok, koşmaya devam" dedi. 

Ak Parti Gürsu teşkilatının 12. ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı. Bölgesel meselelerin ve taleplerin dile getirildiği toplantıda Şehit Cengiz Topel Caddesi odak noktası oldu. Gürsu'da 2008 yılında yapılması gereken projeler hakkında konuşuldu. Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan "Gürsu'dan AK Parti'ye yüzde 61 oranında oy çıkmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, her yerde, her şehirde (Durmak yok, yola devam) dedi. Ben de buradan ilave ediyorum (Ak Parti ile durmak yok, koşmaya devam)" diye konuştu. 

AK Parti Gürsu İlçe Başkanı İbrahim Arslan ise, "İlçemizdeki ana yollarıGürsu'ya hiç yakışmıyor. Seçimlerde yüzde 61 AK Parti'ye oy çıkan bir ilçeyiz. Halkımız AK Parti'yi layık görüp, partimize oy vermiştir. Halkımıza hizmet götürme noktasında, Büyükşehir'den yana bazı sıkıntılar var. Milletvekillerimizi Canan Candemir Çelik ile Mehmet Emin Tutan ve İl Başkanımız Sedat Yalçın bu sıkıntılarımızı iyi biliyor. Gerekeni yapacaklarını ifade ettiler". dedi. 

AK Parti Gürsu Bölge Koordinatörü ve Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, "AK Parti kurulduğu günde bu yana, hizmet yarışına girdi. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayie her alanda adeta hizmet yarışı var" diye konuştu. 

Yılın son toplantısına milletvekilleri Çelik ve Tutan'ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Başkan Yardımcısı İsmet Su, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü il genel meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 14:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?