5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Yine Afrodit'e sataştı

Bursa’da tarihi Arapşükrü Sokağı’nda arkadraşlarıyla fasıl dinleyen şarkıcı Güllü, uzun süredir dargın olduğu Afrodit lakaplı sanatçı Banu Alkan’a göndermelerde bulundu.

Banu Alkan’ın Türk örf ve ananelerine uygun olmadığını belirterek, ağır bir dille eleştiren Güllü, "Banu Alkan’ın benden çocuklarımın adına özür dilemesi gerekir" dedi.

Türk Bayrağı’na Mersin’de yapılan çirkin saldırıyı protesto etmek için giydiği asker kamoflajı ile Bursa’nın tarihi sokaklarından Arapşükrü’de fasıl ziyafeti çeken Güllü, hayranlarına asker selamı verdi. Fasıl sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllü, bir yarışma programında aynı evi paylaştığı ve evden dargın olarak ayrıldığı Banu Alkan ile yapılarının farklı olduğunu belirterek, "Biz ayrı dünyaların insanlarıyız. Ben titiz Türk örf ve adetlerine uygun bir insanım O uymuyor. Bende olan onda yok; onda olan bende yok" dedi.

Banu Alkan’ın kendisine sözlü hakaret ettiğinide ifade eden Güllü, "Ben bencil değilim ortada çok büyük bir hakaret var. Benim çocuklarıma hakaret edilmiş. Kendisinin benden 10 - 18 yaş büyük bir bayan olmasına rağmen gelip cocuklarımın adına özür dilemiş olması gerekir. Banu Alkan’la asla dost değilim ve olamam" şeklinde konuştu.

Ayrıca, hayatında biri olduğunu vurgulayan sanatçı Güllü, "Evliligi hata olarak görmüyorum ancak, talihsiz bir evlilik yaptım bir daha evlenmem" dedi.

Güllü özel bir kanalda yayınlanan Derya Tuna’nın yaptığı TV programının yayından kaldırılmasına da çok üzüldüğünü ifade ederek, "Bu sadece Derya Tuna ile alakalı değil. Türkiye’de biri birşey yapıyor arkasından herkes aynı şeyi yapıyor. Kızım eskiden çizgi film izlemek için TV açardı şimdi bir tarafta Sinem ile Semra hanım kavga ediyor, bir tarafta Caner kafasında bardak kırıyor, seyredilecek birşey kalmadı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 14:07:47
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 14:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?