5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Yine travesti dehşeti!

Bursa’da alkollü bir kişi, tartıştığı 3 travesti tarafından önce feci şekilde dövüldü, ardından da bıçaklandı. Olay, gece saat 02.30 sıralarında, merkez Osmangazi İlçesi’ne bağlı Küplüpınar Mahallesi Cengiz Sokak’ta meydana geldi.

Arkadaşlarıyla birlikte Yeni Yalova Yolu üzerindeki bir restoranda alkol alan S.Y. (28), Küplüpınar Mahallesi Filiz Sokak’ta bulunan evine gitmek için yola çıktı.

İddiaya göre S.Y.’nin, Küplüpınar Mahallesi Cengiz Sokak üzerinde bulunan parktan geçerken, yolunu kesen 3 travesti kendisinden cep telefonunu istedi.

S.Y. cep telefonunu vermek istemeyince, travestilerle tartışmaya başladı. Alkollü haldeki şahsı feci şekilde döven travestiler, daha sonra bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içerisinde yerde yatan yaralı şahsı, ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, bir travestiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Olayla ilgili 2 kişi aranıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 15:13:07
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 23:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?