4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Yol verme kavgasında silahlar çekildi

Bursa'da yol verme meselesi yüzündün çıkan kavga sonucu 2 kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Yıldırım ilçesi Selçuk Hatun Mahallesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 23:30 sıralarında Murat K. (29) ağabeyi ve arkadaşlarıyla birlikte 34 AT 8689 plakalı araçla yolda seyrederken, Kinyaz A' ya ait olan 16 CEB 88 plakalı araçla yan yana geldi. Daha sonra iki araç içerisindeki şahıslar yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlardaki şahıslar birbirlerinin üzerine yürüdü. Bu sırada Kinyaz A'nın aracını kullanan ve kimliği
belirlenemeyen şahıs yanındaki silahla Murat K.'yı bacağından yaraladı. Bir anda paniğe kapılan şahıs arkadaşı Kinyaz A'yı da yaraladı. Olayın ardından kimliği belirsiz şahıs arkadaşını da olay yerinde bırakarak, kaçtı.

Yaralılardan Murat K. Muradiye Devlet Hastanesi'ne, Kinyaz A. ise Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kayıplara karışan kimliği belirsiz sahsın bulunması için polis geniş çaplı arama başlattı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 11:15:25
Güncelleme :1 Şubat 2009 Pazar 11:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?