3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yolculuk artık daha da keyifli

Nilüfer Turizm; otobüs yolculuğunda bir 'reform' daha gerçekleştirdi. Otobüsle yolculuğu bir keyfe dönüştüren Nilüfer Turizm; otobüslerinin içini tamamen yeniledi ve ergonomik deri koltuklarla donattı.

Nilüfer Turizm; konuklarına fiyat farkı ödemeksizin tüm hatlarda her koltukta LCD ekranlarda 6 TV kanalını izleyebilme, 3 ayrı kanalda film seyredebilme, GPS haritadan aracın güzergahını takip edebilme imkanı sunuyor. Yolcular, önlerindeki ekrandan aracın seyrini kaptanın gözüyle izleyebiliyor.

Nilüfer Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç; "Uçak konforundaki araçlarımızda, güven ve hizmet kalitemize teknolojik yatırımlarımızı da ekledik. Yolculuk keyfini 'kişiye özel' hale getiriyoruz. Dileyen dilediği kanalı, istediği filmi izleyebilecek, kesintisiz internet sayesinde sörf yapabilecek, cep telefonlarıyla konuşma özgürlüğünü kullanabilecek. Tüm bu hizmeti, tüm hatlarımızda, hiçbir ekstra ücret ödemeden, tüm konuklarımıza sunuyor, otomobilleriyle tatile gidecekleri Nilüfer'le yolculuk keyfini yaşamaya davet ediyorum.." dedi.

Özdalgıç; "Tüm araçlarımızın koltuklarını ve iç dizaynlarını yeniledik. Bu yatırımımızla otomotiv yan sanayine önemli bir hareket getirdik. Aynı zamanda sektörümüzün öncü firması olmamız dolayısıyla, rakiplerimizin de bizi izleyeceğini ve oluşturduğumuz hareketin ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını rahatlıkla ifade edebilirim" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 13:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?