6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yükü tek sırtlayamam

BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI'DAN SERT AÇIKLAMA

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, şampiyon olduktan sonra sorumluluklarının artıtğını belirterek, "Şehir kulübüne sahip çıkmalı. Ben bu yükü tek sırtlayamam. Bursaspor'un her sene şampiyon olacağına söz veremem. Söz verenleri de gördük" dedi.

Anadolu Erkek Lisesi'nde kutlanan programa, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor Yöneim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, eski mezunlar ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Harput liseden mezun olan eski öğrencilere diploma taktim etti. Ardından Anadolu Erkek Lisesi öğrencileri, halk gösterisi düzenledi. Gösteriler davetliler tarafından alkış alırken, programda çerçevesinde pilav dağıtımı yapıldı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bugün burada bir asrın ötesinde ülkesine büyük önemli değerler kazandıran çınarlar görünüyor. Keşke bende burada mezun olsaydım. Okullar bir ayrıcılıktır. Bu ayrıcılığın kazandırılması gibi devam ettirilebilmesi gibi daha güzel bir şey yoktur" diye konuştu.

YAZICI: YÜKÜ TEK SIRTLAYAMAM

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor'un şampiyon olduktan sonra sorumluluğunun arttığını söyledi.

Şampiyon takıma kentin sahip çıkmasını isteyen Yazıcı, "Bursa'nın heryerinde pankartlar asılı. Şampiyon Bursaspor yazısını görüyoruz. Bende bu yazıyı görünce gururlanıyorum. Bundan gururlanmamak mümkün değil. Bu şampiyonluk bize daha önce ulaşmalıydı. Şimdi yükümüz çok ağırlaştı. Bu yükü ben tek sırtlıyamam. Artık bizim şehrimiz bu kulübe sahip çıkmalıdır. Bursapor artık zirve takım olmalı. Bursapor kentin takımı bu çok önemli bir şey. Bu yüzden bu kulübe çok sahip çıkmamız lazım. Her sene Bursapor şampiyon olacak diye bir söz veremem. Söz verenleri de gördük" dedi.

BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI'DAN SERT AÇIKLAMA
BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI'DAN SERT AÇIKLAMA
BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI'DAN SERT AÇIKLAMA
BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI'DAN SERT AÇIKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 14:40:04
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 00:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?