6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yunus ilk şubesini açıyor

BÜYÜK MARKETLER BURSA'YI SEVDİ

Yerel marketler zinciri "Yunus" Bursa'da ilk şubesini açıyor.

Yunus mağazalar zincirinin 37. şubesi İzmir yolu üzerindeki Gökçen Plaza'da 7 Ağustosta açılıyor. Yerel mağazalar zincirine büyük bir halka kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yunus Mağazalar Zinciri Genel Müdürü Recep Ayhan, marketlerinde daha çok yerel ürünlere yer vereceklerini söyledi. Ayhan, 5 yıl içinde Bursa'da 30 mağaza açıp bin 500 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

4500 metrekarelik alanda Bursalılara hizmet verecek olan marketin tanıtım toplantısında konuşan Ayhan, Türkiye'nin yerel marketi olarak çıktıkları yolda 37. şubelerini Bursa'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ayhan, ''Bu yatırım ile doğrudan 175, dolaylı olarak 750-1000 kişiye istihdam sağlanacak. 40 bin ürün çeşidi, 750 araçlık otoparkı ve 20 kasa ile şu ana kadarki en büyük Yunus şubesini Bursa'ya açıyoruz. Lokasyon olarak tüm Bursa'ya hitap edecek olan mağazamızla, aynı zamanda Kültürpark metro durağı ve 25 ücretsiz müşteri servis aracı ile tüm Bursalılara ulaşmayı hedefliyoruzşeklinde konuştu.

Yunus mağazalar zincirinin iştiraki olan Fırıncı Orhan markasının da ekmek, pasta ve şerbetli tatlı çeşitleriyle Bursalılara değişik tadlar sunacağını söyleyen Ayhan, ramazan ayında değişik ramazan paketleriyle sofraları zenginleştireceklerini belirtti.

Genel Müdür Recep Ayhan, kendilerini diğer marketlerden ayıran en büyük özelliklerden birinin, ürün fiyatlarının dönem dönem değil sürekli düşük olması olduğunu söyledi. Fiyatların düşük olmasından dolayı kesinlikle kaliteden taviz vermediklerini kaydeden Ayhan, ''Ürünlerimizin hepsi son derece kaliteli. Kaliteye verdiğimiz önem kadar hijyene de dikkat ediyoruz. Bizim et ve unlu mamul stantlarımızda diğer marketlerde olmayan bir uygulama var. Müşterilerimiz et ve unlu mamüllerin nasıl hazırlandığını bire bir görme şansına sahip. Üretimi herkesin gözü önünde yapıyoruz. Bir ekmeğin veya herhangi bir pastanın nasıl ve hangi şartlarda yapıldığı herkes tarafından takip edilebilecek" dedi.

BÜYÜK MARKETLER BURSA'YI SEVDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 12:46:04
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 12:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?