3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yurda dün gece tinerciler saldırdı

Bursa'da bir grup tinerci, kız meselesi yüzünden tartıştıkları genci darp edip kaldığı yurdu ateşe vermeye kalktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'ndeki Bursa Valiliği Çocuk ve Gençlik Merkezi Gözlemevi'nde meydana geldi.

İddiaya göre geçmiş dönemde yurtta kalan ve tinerci olduğu belirtilen bir grup, dün gece saatlerinde yurda gelerek yemek istedi. Güvenlik görevlisi ve yurt yetkilisi tarafından içeriye alınan tinerciler, yemek yedikten sonra gitmek için harekete geçti. Ancak bu sırada tinerciler yurtta kalan Ö.F.'yi (16) konuşmak için dışarıya çağırdı. Kapı önünde Ö.F.'yi darp etmek isteyen zanlılar, güvenlik görevlisinin yardımı ile dışarıya çıkartıldı.

Ancak bununla yetinmeyen tinerciler, kapıyı döktükleri tinerle yurdu ateşe vermeye kalktı. Alevler görevliler tarafından büyümeden söndürülürken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kendisini dövmek isteyen gençlerin bazılarının daha önce yurtta kaldığını ifade eden Ö.F., "Beni konuşmak için dışarıya çağırdılar. Kapıya tiner döküp yakmak istediler" dedi. Kavganın kız meselesi yüzünden çıktığı öne sürüldü.

Güvenlik kamerası kayıtlarında ise yurda gelen tinercilerin dışarıya çıkarıldıktan sonra kapıyı ateşe verdikleri ve kaçtıkları görülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?