6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Yurttan kaçtı, tecavüze uğradı

YURTTAN KAÇAN ÖĞRENCİYE TECAVÜZ İDDİASI

Bursa'da yurttan kaçan genç kız, tecavüze uğradığını iddia ederek polise sığındı. 16 yaşındaki öğrencinin üzerindeki gece kıyafeti ise görenleri şaşkına çevirdi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Eşrefiler Yetiştirme Yurdu'nda kalan M.S., dün akşam tanıştığı arkadaşı 19 yaşındaki S.D. ve 2 arkadaşıyla birlikte Molla Arap Caddesi'ndeki metruk binaya gidip birlikte bira içti. İddiaya göre, gece geç saatlerde ölümle tehdit ettikleri M.S. ile cinsel ilişkiye girmek isteyen S.D. ve arkadaşları genç kızın iç çamaşırlarını çıkarttı. Bağırıp yardım isteyen genç kızın sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verdiği polis ekiplerinin geldiğini fark eden şüpheliler kaçtı.

M.S., polis tarafından çocuk şubesine getirilirken, birçok suçtan kaydı bulunan S.D. ise bir parkta uyurken yakalandı. Polis, S.D.'nin adları öğrenilemeyen 2 arkadaşını arıyor. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Mahalle sakinleri yurtta kalan kızların sürekli firar ettiğini söyleyerek, "Kimse bu öğrencilerle ilgilenmiyor mu? Bu kız nasıl oldu bu kıyafetle yurttan kaçabildi? Kimse bunu görmedi mi? Yurtta mı kalıyorlar, yoksa gece kulübünde mi?" diye tepki gösterdi. Yeni yurtlar inşa edilmesine rağmen, yetkililerin kaçışları engelleyememesi tepki topluyor.

YURTTAN KAÇAN ÖĞRENCİYE TECAVÜZ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 18:40:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 20:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?