3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yüz akı güreşçilerimiz

Litvanya'da 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Yıldırım Belediyespor'un başarılı güreşçileri Refik Ayvazoğlu ve Hammet Rüstem, törenle milli takım kampına uğurlandı.

Grekoromen stilde yarışacak olan Refik Ayvazoğlu 66 kiloda, Hammet Rüstem ise 55 kiloda mindere çıkacak. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in makamında kabul ettiği milli güreşçiler Refik Ayvazoğlu ve Hammet Rüstem, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Keskin, Yıldırım Belediyespor'un başarıyla yoluna devam ettiğini ifade ederek, "Yıldırım'da yaptığımız fiziki projelerin yanı sıra sosyal ve sportif başarılarla da Yıldırımlıların takdirini kazanmaya devam ediyoruz. Sportif faaliyetlerde Yıldırım'a hatta Bursa'ya birçok spor başarısı kazandırdık. Bu başarıların haklı gururunu yaşarken, şimdi de kulübümüzün başarılı güreşçilerinden olan Refik Ayvazoğlu ve Hammet Rüstem'i milli takım kampına uğurlamanın sevincini yaşıyoruz. 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında Litvanya'da düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde kulübümüzü temsil edecek olan Refik Ayvazoğlu ve Hammet Rüstem'e başarılar diliyor, altın madalyayla Bursa'ya dönmelerini temenni ediyorum. Her ikisi de dünya şampiyonu olabilecek sporcularımız. Allah yollarını açık etsin" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:44:50
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 12:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?