3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Yüzme takımı başarılara imza atıyor

Nilüfer Belediyespor Kulübü, yaz okullarında yüzme kurslarına katılan minik yüzücülerden kurduğu yüzme takımıyla, Türkiye’de adından söz ettirmeye başladı.

Ekim ayında kurulan ve en büyüğü 11 yaşında olan 95 küçük sporcudan oluşan yüzme takımı, daha şimdiden başarılı çalışmalara imza atmaya başladı.
Takımda yeralan 1999 doğumlu Melike Saraçoğlu, Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Yüzme Milli Takım kampına davet edilerek, Emre Taş ve Alperen Yalçın ise bölgesel müsabakalarda dereceye girerek takımın gurur kaynağı oldu.

Henüz yeni kurulmasına rağmen başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Yüzme Takımı üyeleri ve 95 sporcunun aileleri yeni sezonun açılışı nedeniyle Konak Kültürevi’nde bir araya geldi. Takımın başantrenörlüğünü yapan Deniz Seymen ve yardımcı antrenörler Özlem Fukara ile Hayrettin Öz, yapılan çalışmalar ve takımın hedefleri hakkında aileleri bilgilendirdi.

Sezon açılışında bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kısa bir sürede büyük aşama gösteren sporcuları tebrik ederken, “Nilüfer’de inşaatına devam ettiğimiz havuzumuz tamamlandıktan sonra çalışmalarına kendi tesislerimizde devam edecek çocuklarımızdan ben çok umutluyum. Eminim ki 4-5 yıl içerisinde hem Nilüfer’i hem de kendi isimlerini tüm Türkiye’ye duyuracak çok iyi yüzücüler çıkaracağız” dedi.

Daha sonra milli takıma seçilme başarısı gösteren Melike Saraçoğlu ve bölgesel müsabakalarda dereceye giren Emre Taş ve Alperen Yalçın’a hediyelerini veren Mustafa Bozbey, küçük sporculara başarı dileklerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 10:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?