5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Yüzüme tükürdü delik deşik ettim

Bursa’da yüzüne tüküren yengesi Elmas Sayla’yı sokak ortasında bıçakla delik deşik ederken, bir işyerinin güvenlik kamerasına yakalanan Cemil Sayla’nın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "adam öldürmek suçundan" 30 yıla kadar hapsi talep edilen Cemil Sayla, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Çok pişman olduğunu söyleyen Sayla, olay öncesinde yengesi Elmas Sayla’nın karısı hakkında başka erkeklerle ilişkiye girdiği yönünde dedikodular yaydığını öne sürerek, "Olay günü, Kurban Bayramı’nda kullanacağım bıçakları biletmek için çarşıya çıkmıştım. Y

olda yengemi görünce yolumu değiştirmek istedim. Fakat o beni görür görmez, ’Sen hala buralarda gezmeye utanmıyor musun?’ deyip, küfrederek yüzüme tükürdü. Bıçağı bir kez salladım. Şuurumu kaybetmiştim, gerisini hatırlamıyorum" dedi.

Duruşmaya müşteki olarak katılan maktule Elmas Sayla’nın oğlu Ümit İzinter ise, annesinin olay günü gelen bir telefon üzerine hemen çarşıya çıktığını anlattı. Sanığın yalan söylediğini ileri süren İzinter, "Babam ölünce annem, Cemil’in ağabeyi Bayram ile ikinci evliliğini yaptı. Olay öncesi sanığın karısıyla üvey babamın kaçtığı söylentileri çıktı.

Teyit etmek için aradığımda, Cemil bunun doğru olduğunu, karısını, ağabeyiyle öpüşürken yakaladığı için evden kovduğunu anlattı. Ben de üvey babamı aradım. Fatma ile birlikte kaçtıklarını söyledi" diye konuştu.
Duruşmaya şahit olarak çağrılan sanığın eşi Fatma Sayla, "Olay öncesinde kocamın ağabeyi Bayram bize gelmişti. Kocam evde yoktu. Kredi kartı borcunun olduğunu belirterek, altınlarımı istedi. Bu arada kocam eve geldi.

Bizden şüphelenerek ikimizi de kovdu. Ben 2 gün Bayram’ın arabasında kaldım. İlişkiye o zaman girdik. Sonra annemin yanına döndüm. Fakat Elmas, Bayram’dan hamile olduğum şeklinde dedikodular çıkardı. Kocam Cemil ile maktule aralarında bir tartışma olduğunu bilmiyorum" dedi.

Diğer şahitlerin de dinlendiği duruşma, eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 18:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?