6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Zabıta binasına taşlı saldırıya

ZABITA SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Atatürk Caddesi, Setbaşı, Kent Meydanı, Osmangazi ve Şehreküstü metro istasyonları başta olmak üzere şehrin birçok ana caddesinde seyyar satıcılara müdahale ediyor. Hemen her gün düzenlenen operasyonlarda zabıta ekipleri zor anlar yaşıyor. İzin verilmeyen bölgelere açılan giyim, gıda ya da elektronik eşya tezgahlarıyla, dükkanların önlerine kural dışı konulan masa ve sandalyeleri toplayan ekipler, ceza yağdırıyor.

Denetimlerin sıklaştırıldığı son bir ayda 49 seyyar satıcının aracına el konurken, 60'ın üzerindeki satıcı ve dükkan sahibine ceza kesildi. Son olarak bugün Kent Meydanı, Osmangazi Metro İstasyonu, İnönü Caddesi ile Setbaşı'nda yapılan zabıta denetimlerinde, seyyar tezgahları, dükkanların önüne açılan izinsiz şemsiye, masa ve sandalyeler toplanırken, cadde kenarlarında otomobil bagajında satış yapanlara da cezai işlem uygulandı.

ZABITA BİNASINA TAŞLI SALDIRI

Bu arada Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın Atatürk Caddesi Uçak Sokak'taki binası da önceki gün kimliği belirsiz 4 kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Binanın camları kırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. Özellikle son zamanlarda denetimlerin sıklaşması nedeniyle böyle bir saldırının gerçekleştirilmiş olma ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Diğer zanlıların yakalanması için soruşturma sürüyor.

ZABITA SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ZABITA SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ZABITA SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ZABITA SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 17:28:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 17:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?