2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Zabıta komiserine fuhuş gözaltısı

BURSA’da yetiştirme yurtlarından kaçan kızları fuhuşa sürüklediği öne sürülen zanlılara yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 48’e yükseldi.Şüpheliler arasında merkez Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan zabıta komiseri S.0. da bulunuyor. S.0.’nun bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, elinde ve belinde tabancalı fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Masası ekipleri evlerinden kaçan, devlet tarafından yetiştirme yurtlarında koruma altına alınmalarına rağmen yurtlarına gitmeyen yaşı küçük kızları fuhuşa sürüklediği iddia edilen çeteyi 6 ay takibe aldıktan sonra operasyon başlattı. Eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, ilk etapta bu kızları zengin müşterileri çekmek için eğlence yerlerine getiren, aralarında bar ve kafeterya sahiplerinin de bulunduğu 5’i kadın 41 kişiyi gözaltına aldı. Savcılıktan ek süre alan polis operasyon kapsamında 7 kişiyi daha yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar arasında merkez Osmangazi Belediyesi’nde zabıta komiseri olarak görev yapan ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında elinde ve belindeki tabanca ile çektiği fotoğrafları paylaşan 40 yaşındaki S.O. da bulunuyor.

Gözaltı sayısının artabileceğini belirten yetkililer, sorgulamaları devam eden zanlıların yarın adliyeye sevk edilebileceğini belirttiler

...
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2011 Salı 15:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?