4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Zafer Spor şampiyon oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Garanti Plaj Futbol Ligi Mudanya Etabı’nın şampiyonu Zafer Spor oldu.

Mudanya Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbol Ligi Mudanya Etabı’nda şampiyon Zafer Spor oldu. Zaferspor-Tütünspor arasında oynanan final maçı 2-1 Zaferspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Bursa'yı Alanya'da yapılacak müsabakalarda temsil edecek olan Zaferspor Teknik Direktörü Hamit Serbest, başarı için gereken mücadeleyi vereceklerini söyledi. Mudanyaspor’un 4'ncü olduğu ve toplam 8 takımın mücadele ettiği Garanti Plaj Futbol Ligi’nin kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Aktürk, “Dünya barışının oluşmasında sporun önemi çok büyüktür. Mudanya’da futbolun ve sporun yeri büyüyerek değişecektir. Umarım bu tür organizasyonlar sporseverleri mutlu etmiştir” dedi.

TFF Plaj Futbol Ligi Milli Takım ve Mudanya Etabı sorumlusu Şamil Bilgin ile TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez’in oluşturduğu komite, en az gol yiyen kaleci ödülünü Zaferspor kalecisi Lütfi Aktaş’a verirken, Fair Play ödülüne Ahıska Spor uygun görüldü. En değerli oyuncu ödülüne layık görülen futbolcu ise Burgazspor kalecisi Serhat Çelik oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 12:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?