3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Zanlıyı Bursa polisi yakaladı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2008 yılının Aralık ayında bir aşçının öldürülmesiyle ilgili olarak aranan firari zanlı Bursa'da polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir suçtan cezaevinde yatarken yeni TCK'da yer alan lehte düzenlemeden yararlanarak serbest kalan Ömer H., hapisten çıktığı günlerde yeni bir cinayet olayına karıştığı iddiasıyla polis tarafından aranıyordu. Beyşehir kent merkezinde meydana gelen silahlı kavgada, tabanca ve bıçak darbesiyle öldürülen Mehmet Büyükboğa'nın (36) cinayet zanlısı olarak aranan ve sürekli yer değiştirdiği bilgisine ulaşılan firari Ömer H. Bursa'da bir kahvehanede oyun oynarken polis tarafından yakalandı.
Polisin teknik takibine takılarak yakalanan Ömer H.'nin üzerinde sahte kimlik çıktığı öğrenilirken, hakkında bulunan tutuklama kararının vicahiye çevrilerek cezaevine konulduğu bildirildi. Zanlının önümüzdeki günlerde Beyşehir'e getirilerek bölgedeki cezaevine nakledilmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz yılın Aralık ayında meydana gelen cinayet olayıyla ilgili olarak daha önce de 2 zanlı yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Ömer H.'nin de ele geçirilmesiyle olayla ilgili aranan tüm zanlılar yakalanmış oldu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?