4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Zehir taciri aile yakalandı

Bursa'da düzenlenen operasyonda, torbacılara esrar temin ettiği belirtilen aileden 3 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbar üzerine harekete geçen Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından cumartesi akşamı bir alışveriş merkezi önünde düzenlenen operasyonda, aynı aileden 3 kişi esrar maddesi ile yakalandı.

Şahısların otomobilinde yapılan aramada, poşetlenerek bagaja konulan 30 kilo 210 gram esrar ele geçirildi. Operasyonun ardından 48 yaşındaki baba Necmi İ., 42 yaşındaki eşi Aynur İ. ve 22 yaşındaki kızları Zümrüt İ. gözaltına alındı.

Şahısların İstanbul'dan aldıkları esrar maddesini Kamberler, Vatan ve Beyazıt Mahallesi'nde ikamet eden torbacılara satmayı planladıkları öğrenildi. Bu arada şahıslarla ilgili yapılan araştırmada, baba Necmi İ.'nin, "çalıntı ve suç eşyası alıp satmak"tan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Şahıslar, Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Polis yetkilileri, ele geçirilen esrarın yaklaşık 30 bin kişinin zehirlenmesine ve bağımlılığa sebep olabileceğini bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 13:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?