5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Zeynep Casalini'den unutulmaz gece

Bursa Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 44.’sü düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali kapsamında, Zeynep Casalini Bursa’da konser verdi.

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda 2 saat boyunca hayranlarına muhteşem bir konser izleten sanatçı, "Duvar" isimli şarkısını konsere gelen 5 bin kişiyle birlikte söylerken, birçok Türkçe şarkıyı da İtalyanca seslendirdi.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Zeynep Casalini, "İtalya’da her 10 kişiden 9’u gitar çalıp şarkı söyler. Babamda İtalya’da şarkıcı olduğu için ondan etkilenmemek elde değil. Sesimin rengini genlerime borçluyum. Ailemden gelen bir şarkıcılık özelliğim var" dedi.

18 senedir aktif olarak şarkı söylediğini belirten Casalini, kendisini 30 binden fazla insanın tanıdığını iddia ederek "Önce kendi kendime şarkı söylemeye başladım, sonra bir çok sanatçının arkasında vokal yaptım. Vokal yaparken hiç gocunmadım, çünkü vokal yapmak çoğu zaman daha zevkli oluyor. Vokal yaparken yüzde 50 riskle sadece vokal yaptığınız kişiye karşı sorumlu oluyorsunuz. Halbuki önde olduğunuzda sizi dinleyen kaç kişi varsa her birine karşı sorumlusunuz. Bunu taşıyabilmek çok zor bir görev" diye konuştu.

Öte yandan, 2. albümün hazırlıklarına başladığı müjdesini hayranlarına veren Zeynep Casalini, tarzının rock olacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 14:29:24
Güncelleme :2 Temmuz 2005 Cumartesi 15:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?