1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Zeynep Dizdar Mudanyalıları coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 45. Uluslararası Bursa Festivali çerçevesinde Mudanya'da sahne alan Zeynep Dizdar, sevenlerine keyifli saatler yaşattı. 

Dizdar, yaklaşık 5 bin hayranıyla buluştuğu gecede hem coştu hem coşturdu. 1997 yılında "Yolun Açık Ola" isimli albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen ve özellikle "Vazgeç Gönül" şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Zeynep Dizdar, yeni albümü "İlle de Sen" ile 9 yıl aradan sonra müzik dünyasına geri döndü. Güçlü yorumuyla bir pop albümü yapan sanatçı, kendisini yıllardır bekleyen hayranlarına yeniden merhaba dedi. 

Mudanya'da kordon boyundaki konserde hayranlarıyla hasret gideren Zeynep Dizdar'a özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

 Dizdar, "Gecelerim Öyle Zor" şarkısıyla başladığı konserinde, Sezen Aksu ve Kayahan'ın şarkılarının yanı sıra "Sevmekten Kim Utanır" ve "Eski Dostlar" gibi Türk Sanat Müziği eserlerine de yer verdi. 

Mudanyalılar, konser boyunca yerinde duramayan Zeynep Dizdar'ın bazı şarkılarıyla dans ederken, duygusal anlar da yaşadı. Konseri Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin eşleriyle birlikte dinledi. 

Şahin, sanatçıya festivale katılmasından dolayı çiçek verdi ve İznik çinileriyle süslü bir tabak hediye etti.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 11:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?